Foto Sale - entuk dhuwit ing Internet — Photo-Sales.com

Foto Sale – entuk dhuwit ing Internet

List of bank-bank foto

Dina iki aku seneng kanggo pirembagan babagan cara nggawe dhuwit online dening sade foto ing saham foto.

Bank-bank foto sing gegandhengan situs liwat kang akeh tukang ngedol foto dhewe.
Elingi anecdote?
Photographer presents karya kanggo customer. Customer wis wareg karo kabèh setuju:
– Wah, kabeh misale jek bakal ditampa!
– Banget, mbayar $ 100.
Pelanggan, menehi dhuwit, “Mugi yen banjur kudu olahan, iku bisa kanggo pitutur marang kowé? Iku ora dadi luwih sing sepisan digawe lan lali? ”
– Temtu, gumantung saka apa lan carane bakal didandani.
– Temtu! Aku ora bakal ngomong, “Ayo padha ngganti kabeh!”
– Ora masalah. Incidentally, wayahe liyane. Aku bakal banjur yen aku wis dumadakan mbukak metu saka dhuwit utawa plans anyar kanggo takon sampeyan kanggo mbayar sing dicokot sithik bab dhuwit? Iku trifle, aku kudu arang banget, aku ora pikiran.
– ???
– Aja padha sumelang! Aku ora arep teka kanggo sampeyan ngomong, “Pay kula maneh!” 😉

Sampeyan bisa uga wong iku ora kelakon.
Nanging, iku bisa bola-bali ngedol potret lan nampa dhuwit kanggo wong-wong mau maneh kanggo wektu Unlimited.
Iki waé situs web khusus – Bridgeman, liyane sabenere, microstock.
Iki koleksi ageng saka gambar dilindhungi dening hak cipta.
Ing sawijining inti, intermediary antarane panuku lan tukang foto. Lan ing antarane para penulis, lan para panuku saka bahan liyane.
Foto para panuku sing editors, pamilik site, perancang, sing perlu foto.
Panggunaan foto wong liya saka Internet ngancam legal ajeg kanggo nglanggar hak cipta. Sampeyan salah siji kudu tuku hak migunakaké potret utawa nyewa photographer utawa motret dhewe.
Punika badhe koyone sing rumit? Nalika wong needed gambar, kerep mikir sing iku cukup kanggo tuku kamera lan nggawe gambar sing dipengini.
Yen sampeyan tuku suling, sampeyan kudu suling. Yen sampeyan tuku kamera, sampeyan – photographer :)
Kaping kabeh, kok tuku kamera lan peralatan kanggo sawetara nembak? Malah marga saka sawetara puluhan utawa atusan gambar.
Yen wis sareh, nggawe gambar sing apik, ora saben bisa.
Nyoba kanggo njupuk potret saka dhewe, wong ngandika:
– Aku bisa spoil saben siji driji!
– Sampeyan kudu duwe master ing karate?
– Aku photographer! : D
Sampeyan bisa nyewa fotografer profesional luwih dhuwit lan ora ningali asil ing advance.
Nanging, iku luwih murah tuku agensi Foto sawetara dolar apiece, milih wong-wong mau saka mayuta-yuta foto-kualitas dhuwur.

Tukang penghasilan inggil ing Advertisement saka foto bisa digawe dening kasunyatan sing foto saben bisa didol bola-bali, lan moho.

Bank-bank Photo nindakake fungsi ing ngisor iki:
Advertisement saka foto. Kabeh potret sing mbagekke ing heading subyek. Saben foto iki diiringi dening gambaran lan dhaptar kunci. Photobanks wis dibangun ing search engine kanggo nggoleki foto adhedhasar tembung kunci. Ana sistem billing kanggo nampa pembayaran saka para panuku lan gambar kanggo pembayaran tukang photo.
Sale video, gambar, gambar vektor, lampu-clips, rekaman audio.
Pangentukan online kanggo tukang photo, seniman, illustrators, videographers lan liya-liyane.
Pangayoman saka hak cipta kanggo foto lan materi hak cipta liyane.
Njupuk ing legality saka nggunakake gambar para panuku.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language:

  • English
  • German
  • Chinese
  • Finnish
  • French
  • Dutch
  • Romanian
  • Polish
  • Italian
  • Japanese
  • Portuguese
  • Galician
  • Arabic
  • Vietnamese
  • Spanish
  • Hungarian
  • Swedish
  • Hindi
  • Bengali
  • Korean
  • Tamil
  • Urdu
  • Turkish
  • Malay
  • Persian
  • Indonesian
  • Javanese
  • Telugu
  • Marathi
  • Punjabi
  • Ukrainian
  • Gujarati
  • Thai
  • Malayalam
  • Kannada
  • Azerbaijani
  • Burmese
  • Serbian
  • Croatian
  • Uzbek
  • Nepali
  • Tagalog
  • Sinhala
  • Greek
  • Czech
  • Malagasy
  • Norwegian
  • Danish
  • Bulgarian
  • Slovak
  • Hebrew
  • Lithuanian
  • Catalan
  • Slovenian
  • Afrikaans
  • Latvian
  • Estonian
  • Khmer
  • Albanian
  • Armenian
  • Swahili
  • Somali
  • Irish
  • Kazakh
  • Mongolian

cart

2017 year SALE 90% OFF with promocode CODE90%OFF