Hukum Murphy kanggo tukang photo — Photo-Sales.com

Hukum Murphy kanggo tukang photo

1.
Cahya

Cahya kang tau cukup, kajaba nalika kebacut akeh.

Srengenge cemlorot ing sisih salah.

Sampeyan bisa tansah pengin kanggo mindhah Shadow sethitik

Ideal
cahya ora kelakon, kajaba ing kasus. rampung nalika lampu kilat drive, baterei.

Nalika njupuk seri lampu kilat ing pigura lampu kilat tengen ora nyorot.

Yen cahya moncer, iku ora kaya ngirim.

Yen sampeyan ngeset cahya saka srengenge – ana méga.

Yen sampeyan ngeset WB – ing werna saka owah-owahan cahya.

Yen sampeyan njupuk ing donya Komplek (uga, contone – Awan saka jendhela + lampu neon bolam Pijar lampu) – sing paling apik ing pigura komposisi kadosipun mboten mokal kanggo njaluk menyang cahya.

Yen sampeyan ora duwe diffuser flash – ing langit-langit lan tembok sing tansah colored.

Yen sampeyan karo kabeh aksesoris kanggo lampu kilat – enggal-enggal metu saka batre (pesawat nyisakke salah siji ing ngarep utawa kosong, bisa diperlokake).

Warna
lensa tansah werna salah.

Iku dadi cetha mung sawise njupuk foto looking foto.

2. Technique.

Flash card lan pungkasan baterei persis siji pigura sadurunge karya ing!

Ing pemandangan sing paling apik ing ngarepe sampeyan – yen kamera manggon ngarep.

ISO wis dicenthang sawise seri saka pribadhi (mesthi nyetel 1600+).

Njupuk pemandangan werna kemewahan, narik kelet metu saka kanthong pakean.

Otomatis tansah brake! (Bener, SLR iki akeh sing luwih apik)

Auto imbangan putih tansah lying ing Staff paling terkenal.

A tripod ora tetep siji wentis lan ing proses njupuk wengi kanggo saperangan saka menit cahya kang nemtokaken kanggo pindhah menyang turu.

Sawisé njupuk gambar muncul saka konco sing grumbulan elk, mbukak tutup lensa.

Ing set panggantos kanggo lampu kilat ing wektu tengen wis ilang baterei

Ing kumpulan Processing mujur nuduhke kuwat Sharpe lan mangsa landscape with crackling twigs – Blue Rush.

Ditampa saka kamera karo Diposaken lensa, priksa ing lensa beda-beda, lan sawise setengah jam saka nutup layanan Diposaken, iku dadi metu sing lensa kamera, setor karo kamera mati.

Sawise sumpah pangareping layanan sing sesuk kabeh bakal siap – dianakaké saperangan saka sasi, lan layanan sing saperangan saka kaping ngganti alamat

Ngilangi kamera ing wayah sore padha, minangka digawa metu ndandani karo diagnosa sing padha.

Kanggo ndandani babar pisan ing layanan (ngirim mung minggu ing salah siji arah) iku dadi metu sing sawise nggawe siji, rampung ngrusak mergo.

Ing proses print canggih ing jedhing ing wektu ngirim kertas ing pangembang, wong dadi ing cahya kanggo liyane.

Kertas foto paling larang kabeh murup.

Yen ana 4 tripod karo kepala saged dipindhah, kabeh kepala ora bisa diijolake.

Paling larang Filter ora digunakake ing kabeh.

Yen sampeyan takon wong kanggo njupuk gambar saka photographer lan menehi menyang tangan kamera, photographer wis digambarke tanpa sirah.

Yen kamera sampeyan ditempelake lensa telephoto, banjur soko menarik bakal banget cedhak. Kajaba iku, nalika sudhut amba lensa Photographic – soko menarik banget arep lunga.

Yen sampeyan ora duwe lensa utawa Macro dering – kembang kemewahan banjur kuwi, serangga kejiret

Heavy
tripod, njupuk undhak-undhakan, ora migunani … Tripod, lali ing ngarep, sampeyan kudu saben wektu.

Ngadeg mesin kang wabah lensa sing paling larang tumiba!

Nalika njupuk karo sawetara zoom ora tansah cukup

Printer lan monitor warna ngapusi. Tansah. Nanging saben-saben cara anyar. Akibaté, weton tansah ora apa sampeyan pengin.

Paint ing printer metu ing wayahe nalika iku perlu kanggo Lowongan print foto saka wong karo kang arang banget.

Foto unik dicithak anti banyu, mangsi, wong bakal dampen utawa dilat.

Kucing bisa kakehan (mati) komputer ing wayahe paling inopportune.

Nomer megapixels ing kamera tansah luwih saka lensa ngidini.

Kakehan kanggo nangani, mindhah lan gangguan. Lan banget sethitik print malang lan potong.

Ngganti kamera utawa lensa kamera dadi 2 kelas ndhuwur, sampeyan ngerti sing anyar, mecahaken masalah-masalah lawas, nggawe kathah anyar, kang ora malah seng di tuduh.

Yen batre ing kamera ora cukup kanggo njupuk foto, tuku nyisakke – kene panggantos tau rawuh ing Handy. Lan yen sampeyan isih perlu, kosong, bisa diperlokake.

3. Njupuk gambar.

Kanggo group picture ana tansah wong sing bosteza lan ditutup marang mripat.

Yen ora ana siji bosteza, banjur wong wahing.

Sak tenane di resiki anak ing wektu njupuk soko smeared, contone coklat.

Yen sampeyan arep kanggo nangkep pasuryan apik atraktif smeared dening coklat, banjur dening wektu sampeyan menet tombol, wee ngilangke pasuryan atraktif sisih paling penting saka sandhangan utawa kahanan.

Manuk (utawa kewan) iki tansah siap kanggo njagong mudhun sadurunge nyoba kanggo mbusak tutup lensa. Paling manut ngenteni nganti kamera siap kanggo njupuk lan langsung ilang.

Sajrone njupuk foto, model kombinasi siap, siap photographer peralatan siyap lan latar – iku meh Ajaib.

Ing model njupuk foto rawuh ing sandhangan, ora ing harmoni karo lingkungan (pilihan – karo dandanan aneh cahya mencorong saka lampu kilat).

Nalika njupuk model njobo, cacahe lemut exceeds kabeh watesan cukup.

Nembak paling apik ing njupuk foto – ing wiwitan lan paling anyar, dijupuk ing acak, tinimbang kasebut kanthi teliti, dibangun pigura.

Yen sampeyan njupuk karo pangayoman sampeyan saka udan, iku bakal garing. Yen payung (cover) ing ngarep, banjur udan.

Nalika arep akèh wong ing moto foto bebarengan, ora wong teka lan ora ing wektu ditetepake.

Wektu rencana kanggo njupuk foto ora bisa!

Wong nyoba kanggo njagong ing tas photographer.

Ing titik iki ing tas dadi bagéan sing paling pecah.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language:

  • English
  • German
  • Chinese
  • Finnish
  • French
  • Dutch
  • Romanian
  • Polish
  • Italian
  • Japanese
  • Portuguese
  • Galician
  • Arabic
  • Vietnamese
  • Spanish
  • Hungarian
  • Swedish
  • Hindi
  • Bengali
  • Korean
  • Tamil
  • Urdu
  • Turkish
  • Malay
  • Persian
  • Indonesian
  • Javanese
  • Telugu
  • Marathi
  • Punjabi
  • Ukrainian
  • Gujarati
  • Thai
  • Malayalam
  • Kannada
  • Azerbaijani
  • Burmese
  • Serbian
  • Croatian
  • Uzbek
  • Nepali
  • Tagalog
  • Sinhala
  • Greek
  • Czech
  • Malagasy
  • Norwegian
  • Danish
  • Bulgarian
  • Slovak
  • Hebrew
  • Lithuanian
  • Catalan
  • Slovenian
  • Afrikaans
  • Latvian
  • Estonian
  • Khmer
  • Albanian
  • Armenian
  • Swahili
  • Somali
  • Irish
  • Kazakh
  • Mongolian

cart

2017 year SALE 90% OFF with promocode CODE90%OFF