Shitja e fotografive në internet - Fitim Money Online — Photo-Sales.com

Shitja e fotografive në internet – Fitim Money Online

Lista e bankave foto

Sot unë do të doja të flas për metodat e bërë para online duke shitur fotot në stoqe foto.

Bankat e fotografive janë faqet e internetit përmes së cilës shumë fotografë shesin fotot e tyre.
Mos harroni anekdotë?
Fotograf paraqet punën të konsumatorit. Konsumatori është i kënaqur me të gjithë dakord:
– E pra, çdo gjë duket se pranohet!
– Excellent, paguajnë $ 100.
Customer, duke i dhënë paratë, “Shpresoj nëse atëherë duhet të jetë i rafinuar, është e mundur që të flasë me ty? Kjo nuk është aq shumë sa që e bëri një herë e harruar? ”
– Sigurisht, në varësi të çfarë dhe si të korrigjohen.
– Sigurisht! Unë nuk do të thonë: “Le të ndryshojë çdo gjë!”
– Nuk ka problem. Rastësisht, një tjetër moment. Do unë atëherë në qoftë se unë kam papritmas drejtuar nga e para apo ndonjë planet e reja për t’ju kërkojë të paguani pak për të holla? Kjo është një gjë e vogël, kam nevojë shumë e rrallë, unë mendoj se ju nuk do mend.
– ???
– Mos keni merak! Unë nuk jam duke shkuar për të ardhur tek ju për të thënë, “Pay mua përsëri!” 😉

Ju mund të thonë se kjo nuk ndodh.
Megjithatë, është e mundur për të në mënyrë të përsëritur të shitur fotot tuaja dhe për të marrë paratë për ta përsëri për një kohë të pakufizuar.
Për këtë qëllim një website të veçantë – photobank, më saktë, Microstock.
Ky është një koleksion i madh i imazheve të mbrojtura nga copyright.
Në thelbin e saj, një ndërmjetës midis blerësit dhe fotografët fotografi. Dhe në mes autorëve dhe blerësit e materialeve të tjera.
Blerësit fotografitë janë redaktorët, site pronarët, designers, të cilët kanë nevojë fotot.
Përdorimi i fotografive të njerëzve të tjerë nga Interneti kërcënon me veprime ligjore për shkeljen e autorit. Ju ose duhet të blejnë të drejtën të përdorë fotot ose të punësojë një fotograf ose të fotografuar veten.
Ajo do të duket se e komplikuar? Kur dikush kishte nevojë për një foto, shpesh mendoj se kjo është e mjaftueshme për të blerë një aparat fotografik dhe të bëjë fotografitë e dëshiruara.
Nëse keni blerë një flaut, atëherë ju keni një flaut. Nëse keni blerë kamera, ju – fotograf :)
Para së gjithash, pse të blej një aparat fotografik dhe pajisje të tjera për disa të shtëna? Edhe për hir të disa dhjetëra ose qindra fotografi.
Së dyti, të bëjë një foto të mirë, jo të gjithë mund.
Duke u përpjekur për të xhiruar portretet e veten, dikush tha:
– Unë mund të prishin çdo një gisht!
– Ju duhet të keni një mjeshtër në karate?
– Unë jam një fotograf! : D
Ju mund të punësojë një fotograf profesional për më shumë para dhe jo duke parë rezultatin paraprakisht.
Megjithatë, ajo është më e lirë për të blerë një agjenci photo disa dollarë secila, zgjedhjen e tyre nga miliona foto me cilësi të lartë.

Të ardhurat fotografë mëdha nga shitja e fotografive të bërë e mundur nga fakti se çdo foto mund të shitet në mënyrë të përsëritur dhe një kohë të pacaktuar.

Bankat e fotografive të kryer funksionet e mëposhtme:
Shitja e fotografive. Të gjitha fotot janë të shpërndara në titujt e subjektit. Secila fotografi është e shoqëruar nga një përshkrim dhe një listë të fjalë kyçe. Photobanks kanë ndërtuar në motor kërkimi për të kërkuar fotot bazuar në fjalë kyçe. Ka një sistem faturimi për marrjen e pagesave nga blerësit dhe fotot për fotografë të pagesave.
Shitja e videos, vizatime, imazh vektor, flash clips, regjistrimeve audio.
Të ardhurat Online për fotografë, artistë, ilustrues, viodeografë dhe të tjerët.
Mbrojtja e të drejtës së autorit për fotot dhe materiale të tjera copyright.
Sigurimi ligjshmërinë e përdorimit të imazheve blerësit.


Comments are closed.

FTC disclosure

Links to other photo sites
are paid advertisement.

Language:

 • English
 • German
 • Chinese
 • Finnish
 • French
 • Dutch
 • Romanian
 • Polish
 • Italian
 • Japanese
 • Portuguese
 • Galician
 • Arabic
 • Vietnamese
 • Spanish
 • Hungarian
 • Swedish
 • Hindi
 • Bengali
 • Korean
 • Tamil
 • Urdu
 • Turkish
 • Malay
 • Persian
 • Indonesian
 • Javanese
 • Telugu
 • Marathi
 • Punjabi
 • Ukrainian
 • Gujarati
 • Thai
 • Malayalam
 • Kannada
 • Azerbaijani
 • Burmese
 • Serbian
 • Croatian
 • Uzbek
 • Nepali
 • Tagalog
 • Sinhala
 • Greek
 • Czech
 • Malagasy
 • Norwegian
 • Danish
 • Bulgarian
 • Slovak
 • Hebrew
 • Lithuanian
 • Catalan
 • Slovenian
 • Afrikaans
 • Latvian
 • Estonian
 • Khmer
 • Albanian
 • Armenian
 • Swahili
 • Somali
 • Irish
 • Kazakh
 • Mongolian

qerre