Ligjet e Murphy për fotografët — Photo-Sales.com

Ligjet e Murphy për fotografët

1.
Dritë

Drita kurrë nuk është e mjaftueshme, përveç kur është tepër shumë.

Dielli shkëlqen në anën e gabuar.

Ju gjithmonë duan të lëvizin një hije të vogël

Dritë Ideal nuk ndodh, përveç në rastin. përfundoi kur flash drive, bateri.

Kur të shtënat e një seri flash në të djathtë frame flash nuk ka nxjerrë në pah.

Nëse pikat kryesore flash, ajo nuk është ashtu siç duhet.

Nëse keni vendosur dritën nga dielli – nuk është një re.

Nëse keni vendosur BB – ngjyra e ndryshimit të ndriçimit.

Nëse keni xhiruar në një botë komplekse (edhe, për shembull – të ditës nga dritare + + fluoreshente llambat llambat inkandeshente) – që është më e mirë në kuadër përbërjen është pothuajse e pamundur për të shkuar në dritë.

Nëse ju nuk keni një diffuser për blic – tavan dhe muret janë me ngjyrë gjithmonë.

Nëse ju jeni me të gjitha pajisje për flash – u zhvillua nga bateri (të vendosur të lirë ose në shtëpi ose të shkarkuar).

Ngjyrë
lente është gjithmonë ngjyrë të gabuar.

Është bërë e qartë vetëm pasi të xhiruar foto foto kërkim.

2. Technique.

Kartë flash dhe fund bateri saktësisht një kornizë para kryevepër!

Skenat më të mirë në frontin e ju – kur kamera qëndruar në shtëpi.

ISO është kontrolluar pas një seri të portreteve (i vendosur kurs 1600+).

Xhiruar skena rrugë luks, tërheq shkopin nga xhepi i tij.

Automatik gjithmonë frenave! (Vërtetë, kjo SLR shumë më mirë)

Balanca e bardhë Auto është gjithmonë shtrirë në stafin më të vlefshme.

Një stol me tri këmbë nuk është fikse një këmbë dhe në proces të shtënat natën për një çift të ekspozimit minuta ai vendos për të shkuar për të fjetur.

Pas marrjes një foto u shfaq nga prapa një dre bush, të hapur lente mbuluar.

Në grupin e zëvendësimit për flash në kohën e duhur është e humbur bateri

Në grumbull të përpunimit portret paraqesin fortë Sharpe dhe dimrit peizazh me kërcitja twigs – Blue Rush.

Të marra nga kamera me riparimin lente, kontrolloni atë në një lente të ndryshme, dhe pas gjysmë ore të mbylljes një shërbim riparim, rezulton se lente kamera, depozitohen me një kamera të vdekur.

Pas betimit të shefit të shërbimit që nesër çdo gjë do të jetë gati – mbajti disa muaj, dhe shërbimi disa herë të ndryshojë adresë

Prishet Kamera në të njëjtën mbrëmje, siç nxori riparime me të njëjtën diagnozë.

Për riparimet e garancisë në shërbim (dërgues vetëm një javë në një drejtim) rezulton se pas marrjes një, diçka krejtësisht të prishur tjetër.

Në procesin e shtypura të sofistikuar në banjo në kohën e dërgimit të letrës në zhvilluesi i saj, dikush kthehet në dritë për një të dytë.

Gazeta më e shtrenjtë foto është e ndriçuar të gjithë.

Nëse ka 4 trekëmbësh me kokat e lëvizshëm, të gjithë krerët nuk janë të këmbyeshëm.

Filtri më i shtrenjtë nuk është përdorur në të gjitha.

Nëse ju pyesni dikë për të marrë një pamje të fotografit dhe të japë atë në duart e kamera, fotograf është në foto pa një kokë.

Nëse aparati juaj është e bashkangjitur lente telefoto, atëherë diçka interesante do të jetë shumë afër. Në mënyrë të ngjashme, kur me kënd të gjerë lente fotografike – diçka shumë interesante duke shkuar larg.

Nëse ju nuk keni një lente apo makro makro unaza – lule pastaj të tilla luksoze, insektet kapur

I rëndë
trekëmbësh, të marrë një rritje, e jo të dobishme … trekëmbësh, harruar në shtëpi, ju keni nevojë për çdo kohë.

Qëndroni të makinës në të cilën shpërthimi i lente më të shtrenjtë bie!

Kur të shtënat me intervalin e zmadhimit nuk është gjithmonë e mjaftueshme

Printer dhe gënjeshtër monitor me ngjyra. Gjithmonë. Por çdo herë që një mënyrë të re. Si rezultat, ngulit është gjithmonë jo atë që ju dëshironi.

Bojë në printer është jashtë në momentin kur kjo është e nevojshme për të shtypur urgjentisht foto e personit me të cilin janë jashtëzakonisht të rralla.

Unique foto të shtypura papërshkueshëm nga uji, ngjyrë, dikush do të bëhem i lagur ose e bëj.

Një mace mund të mbingarkoj (off) kompjuterin në momentin më të pakohë.

Numri i Megapixels në kamera është gjithmonë më i madh se lente lejon.

Shumë për të trajtuar, transferimin dhe zhurma. Dhe shumë pak peizazh të shtypura dhe kulture.

Zëvendësimi kamera ose lente kamera në 2 klasa e mësipërme, ju e dini se, zgjidhjen e problemeve të reja të vjetër, duke krijuar një shumë të ri, i cili nuk ishte i dyshuar edhe.

Nëse bateritë në kamera nuk është e mjaftueshme për të xhiruar foto, blej një rezervë – këtu është zëvendësim kurrë nuk vjen në dispozicion. Dhe në qoftë se ju ende nevojë, ai është shkarkuar.

3. Të marrë fotografi.

Për foto në grup nuk është gjithmonë dikush që yawns dhe mbylli sytë.

Nëse askush yawns, atëherë dikush teshtin.

Tërësisht pastrohen fëmijë në kohën e shtënat diçka smeared, për shembull çokollatë.

Nëse ju vendosni për të kapur fytyrën bukur atraktiv smeared me çokollatë, pastaj nga koha që ju shtypni butonin, wee fshij fytyrën tërheqëse pjesa më e rëndësishme e veshjeve apo situatës.

Zog (ose kafshë) është gjithmonë i gatshëm të ulen para se të përpiqet për të hequr kapak lente. Më besnik të prisni derisa kamera është e gatshme për të xhiruar dhe menjëherë zhduken.

Gjatë foto xhiruar, modeli kombinim është gati gati pajisje, fotograf gatishmëria dhe lokalet – është pothuajse një mrekulli.

Në modeli photo shoot vjen në rroba, jo në harmoni me mjedisin (opsion – me përbërjen çuditshme dritë me ngjyra të ndezura nga flash).

Kur të shtënat e një modeli jashtë, numri i mushkonjave tejkalon të gjitha kufijtë e arsyeshme.

Të shtëna më të mira në një xhiruar foto – më të hershme dhe më të fundit, të marra në mënyrë të rastësishme, në vend se të ndërtuara me kujdes kornizë.

Nëse ju merrni me ju mbrojtjen nga shiu, ajo do të jetë e thatë. Nëse ombrellën (mbuluar) në shtëpi, pastaj shi.

Kur shkon në një shumë të njerëzve në xhiruar kolektive foto, jo populli vjen dhe nuk e bëjnë në kohë të caktuar.

Ora plan për një foto xhiruar nuk mund të jetë!

Dikush përpiqet të ulem në trup.

Në këtë pikë në qese janë pjesët më të brishta.


Comments are closed.

FTC disclosure

Links to other photo sites
are paid advertisement.

Language:

 • English
 • German
 • Chinese
 • Finnish
 • French
 • Dutch
 • Romanian
 • Polish
 • Italian
 • Japanese
 • Portuguese
 • Galician
 • Arabic
 • Vietnamese
 • Spanish
 • Hungarian
 • Swedish
 • Hindi
 • Bengali
 • Korean
 • Tamil
 • Urdu
 • Turkish
 • Malay
 • Persian
 • Indonesian
 • Javanese
 • Telugu
 • Marathi
 • Punjabi
 • Ukrainian
 • Gujarati
 • Thai
 • Malayalam
 • Kannada
 • Azerbaijani
 • Burmese
 • Serbian
 • Croatian
 • Uzbek
 • Nepali
 • Tagalog
 • Sinhala
 • Greek
 • Czech
 • Malagasy
 • Norwegian
 • Danish
 • Bulgarian
 • Slovak
 • Hebrew
 • Lithuanian
 • Catalan
 • Slovenian
 • Afrikaans
 • Latvian
 • Estonian
 • Khmer
 • Albanian
 • Armenian
 • Swahili
 • Somali
 • Irish
 • Kazakh
 • Mongolian

qerre